Søk
Lukk denne søkeboksen.

nyheter

Hva er fordelen med 1064nm+755nm lang pulslasermaskin?

Den 1064nm+755nm lange pulslaseren er dens evne til å målrette mot et bredere spekter av hudtyper og bekymringer. Bølgelengden på 1064nm er ideell for dypere penetrering, noe som gjør den effektiv for behandling av mørkere hudtyper og fjerning av uønsket hår på ulike kroppsområder, 755nm bølgelengden er perfekt for å målrette finere og lysere hår på lysere hudtoner. Ved å kombinere disse to bølgelengdene kan utøvere effektivt behandle et bredere spekter av pasienter med varierende hudtoner og hårteksturer.

Fordelen med dobbeltbølgelengdesystemet er dets evne til å levere mer presis og målrettet energi til behandlingsområdet. De lengre pulsvarighetene til disse laserne tillater dypere penetrering i huden, noe som resulterer i mer effektiv hårfjerning og hudforyngelse. I tillegg kan det doble bølgelengdesystemet målrette mot ulike kromoforer i huden, som melanin og hemoglobin, noe som gjør det allsidig for en rekke behandlinger.

Den 1064nm+755nm lange pulslaseren gir raskere behandlingstider og færre bivirkninger sammenlignet med tradisjonelle lasere. De lengre pulsvarighetene til disse laserne gjør at høyere fluenser kan leveres til huden uten å forårsake skade på omkringliggende vev. Dette resulterer i raskere behandlingsøkter og minimalt ubehag for pasientene.

 

Bortsett fra hårfjerningsbehandling, er 1064nm lange pulslasermaskiner svært effektive for å håndtere ulike hudproblemer og tilstander.

1. behandling av vaskulære lesjoner. Den målrettede laserenergien kan trygt og effektivt redusere forekomsten av edderkoppårer, ødelagte kapillærer og andre vaskulære problemer på huden.

2. fjerning av pigmenterte lesjoner. Enten det er solflekker, aldersflekker eller fregner, kan den lange pulslaseren målrette mot overflødig melanin i huden for å lysne eller fjerne disse pigmenterte lesjonene.

3. langpulslasere er verdifulle verktøy for hudforyngelsesprosedyrer. De kan stimulere kollagenproduksjonen, forbedre hudens tekstur og tone, redusere fine linjer og rynker, og generelt forbedre hudens utseende.

 

del til:

relaterte artikler

dr pen hudpleie
Oppdag magien til Microneedling Pen
111
Hvordan bruke Microneedling Pen?
hårfjerning
Hvordan få hårfjerning?
venefjerning
Hvordan få venefjerning i ansikt eller ben?
DP08 derma penn
2023 Ny Microneedling Derma-penn satt på markedet
WechatIMG1013
2024 Ny 60W tannblekingsmaskin satt på markedet

Send oss ​​en melding